Alhamdulillah. Suka saya nak umumkan yang Siri Jelajah ShakleeBaby Roadshow Bakal Berlangsung pada 30 Oktober 2017 ini sempena tarikh ulangtahun kelahiran saya yang ke-29. Tak sabar sangat tahu!
Siri Jelajah ShakleeBaby Roadshow Bakal Berlangsung
Hihi. Tak adalah. Gurau saja tentang sambutan hari lahir itu. Tapi betullah itu tarikh ulangtahun hari kelahiran saya. Hehe. Cuma kebetulan Shaklee pilih tarikh tersebut untuk buat roadshow untuk ShakleeBaby.
Roadshow ini dibuat untuk memperkenalkan produk baru untuk bayi dan launching untuk mula dijual di seluruh Stokis Shaklee. Seronok sangat. Nanti bolehlah dapatkan daripada saya.
Okay, nak cerita sedikit apa intipati Siri Jelajah ShakleeBaby Roadshow Bakal Berlangsung ini:
  • Ia dibuat khas untuk bakal ibu bapa dan semua yang bergelar ibu bapa.
  • Anda akan diberi penerangan tentang penjagaan kesihatan dari masa sedang hamil, ketika berpantang dan penjagaan kesihatan untuk bayi.
  • Khas buat kita semua, pakar saintis Shaklee yang terlibat dalam proses penghasilan ShakleeBaby ini, Dr Sonhee Park diterbangkan khas dari Shaklee HQ di Pleasanton, CA untuk memberikan penerangan tentang kepentingan nutrisi semasa hamil dan selepas bersalin.
Teruja kan? Gila tak teruja. Bukan calang-calang orang yang akan hadir bagi talk ini tahu. Punya susah nak book saintis kan. Jadi, ini peluang kita untuk beramah-mesra dan bersoal-jawab segala info yang kita perlukan tentang pre dan post-natal ini.
Macam mana saya nak sertai roadshow ini?
Senang saja. Boleh hubungi saya di 012-367 2560 untuk urusan pembelian dan pengambilan tiket roadshow. Saya boleh belikan secara online dan terus pos ke depan pintu rumah anda.
Siri Jelajah ShakleeBaby Roadshow Tiket Online
Ini contoh tiket online
Macam mana jika saya nak beli sendiri?
Boleh sangat! Boleh ke Stokis Shaklee : Cawangan Shaklee di Seluruh Malaysia untuk membuat pembelian tiket. Boleh gunakan ID saya : 961588.
Dimanakah Siri Jelajah ShakleeBaby Roadshow Bakal Berlangsung?
Siri Jelajah ShakleeBaby Roadshow Bakal Berlangsung
Klik imej untuk besarkan
Berapa harga tiket ShakleeBaby Roadshow ni?
Hanya RM20 untuk seorang peserta.
Murah kan? Bukan mudah nak dapat harga macam ni dengan adanya door gift, makanan disediakan dan talk bersama pakar saintis. Peluang sekali seumur hidup ini patut diambil sekarang.
Nanti hubungi saya saja untuk dapatkan tiket ya. Klik untuk terus ke Whats App : 012-367 2560.
Jom tonton Review Produk ShakleeBaby yang bakal dijual November 2017
Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
.
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online