Ini adalah pengalaman pertama saya menggunakan Shaklee. Selepas menggunakannya, saya terasa ingin kongsikannya kepada anda agar menjadi lebih sihat daripada saya.
.
Quote saya : Amalan pemakanan sunnah itu perlu, jadikan Shaklee sebagai supplemen menambahkan kurangnya zat yang mungkin kurang pada badan anda. Agar lebih sihat dan sejahtera.
.

PENGALAMAN

.
Semasa mengandung anak kedua, saya mengalami masalah dengan kalsium adjustment kerana kadar metabolism badan saya terlalu tinggi. Saya perlu makan 3 atau 4 kali ganda dari biasa kerana saya masih menyusukan Hani yang berusia kira-kira 4 atau 5 bulan pada masa yang sama. Akhirnya setelah Hani berusia 7 bulan setengah dan atas nasihat doktor, saya terpaksa berhenti menyusukan Hani.
.
Masalah ini saya ada ceritakan kepada jiran yang juga seorang agen produk Shaklee. Lalu, beliau telah memperkenalkan OsteMatrix untuk menggantikan obimin yang diberikan doktor. Alhamdulillah, badan saya dapat menerimanya dan masalah kekurangan kalsium sedikit sebanyak dapat di atasi.
.
Saya selamat melahirkan seorang puteri, Hana Ayesha pada 5 Mac 2013 yang lalu. Semasa berpantang, saya telah mengambil set berpantang asas Shaklee atas dasar ingin mencuba.
.
Kesan pengambilannya, badan saya bertambah sihat, susu menjadi semakin pekat dan terasa lebih cergas.
.
Saya menjadi lebih aktif dalam mengerjakan aktiviti kehidupan seharian. Ada 2 orang anak yang sangat rapat jaraknya, faham-faham saja lah. Perlu bekerja lebih masa di rumah.
.
Jadi, jika anda mahu menjadi seperti saya, jangan segan hubungi saya untuk konsultasi secara percuma.
.
Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
.
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online