Pada ketika ini kita dapat dengar banyak kes kematian di usia muda akibat serangan jantung secara mengejut. Mengapa dan bagaimana ia terjadi? Jom selamatkan diri dengan elak perkara ini terjadi pada kita.

Paling bahaya bila serangan jantung ini sudah mula menyerang orang yang berusia lebih muda iaitu 30 tahun ke atas dan kebanyakkannya orang lelaki!

Mengikut Statistik Kematian Untuk tahun 2019, punca paling utama yang menyebabkan berlaku kematian di negara ini adalah akibat serangan jantung. Dan ia banyak menyerang orang lelaki yang berumur 40 tahun ke atas. Adakah statistik tahun 2020 akan menunjukkan perubahan umur yang lebih muda? Ini yang patut kita elakkan!

Sebab itu kami ingin menawarkan penyelesaian yang terbaik serta bakal menjadikan anda lebih sihat dan menjauhi serangan jantung dalam jangka masa yang lebih lama. Apa yang patut anda lakukan?

  • Amalkan mengambil pemakanan yang sihat dan tidak mengambil makanan segera yang terlampau banyak.
  • Amalkan cara kehidupan yang sihat dengan bersenam 3 kali dalam seminggu untuk kekalkan stamina dan bantu pengaliran darah yang baik.
  • Perkara paling utama yang perlu anda lakukan adalah dengan mengamalkan pemakanan tambahan dengan pengambilan nutrisi yang cukup untuk otot jantung anda!

CoQ10

CoQ-10 adalah enzim yang memang ada di dalam jantung sejak kita lahir. Tetapi ia semakin berkurang apabila kita meningkat dewasa. Sebab itu kita perlu tambahbaik pengambilan CoQ-10 dari sumber luar.

CoQ-10 ini akan bantu untuk stabilkan degupan jantung yang tidak normal supaya jantung berdegup dengan normal. Kadar denyutan yang normal adalah 60 hingga 10 degupan per 1 minit.

Omega-3

Omega-3 sangat terkenal kaya dengan DHA dan EPA yang bersifat anti-keradangan. Ia membantu untuk mengelakkan sekarang perkara tidak normal berlaku di jantung. Juga bantu melancarkan pengaliran darah serta mengelakkan gumpalan kolesterol yang boleh buatkan salur darah tersumbat – yang menjadi punca serangan jantung.

Polifenol

Antioksidan yang paling terhebat ini akan bantu untuk mengelakkan sebarang kerosakkan yang boleh berlaku pada injap jantung dan juga salue darah. Antioksidan polifenol ini juga mampu untuk bantu badan kita menghasilkan sel-sel darah yang baru dan sihat yang melancarkan aliran oksigen ke seluruh badan. Supaya jantung boleh bekerja mengikut kadar degupan yang stabil.

Produk ini disahkan HALAL, LULUS KKM & lebih 300 kajian dibuat untuk setiap bahan dalam produk sebelum ia dipasarkan.

Kenapa kena beli dengan saya?

pengedar shaklee malaysia

Saya Fatin Mazelan yang berpengalaman dan pengamal tegar produk ini sejak tahun 2013. Semua pengambilan nutrisi ini telah dikonsultasi oleh pakar nutrisi yang bertauliah.

Saya sebagai pengedar produk akan berikan

  • Cara makan dan waktu pengambilan yang berkesan
  • Info-info kesihatan tentang penjagaan jantung dengan lebih lanjut.
  • skill untuk dapatkan pulangan duit dengan minimum 5%

Bagaimana nak dapatkan produk ini?

set jantung shaklee

Atau

Saya juga menyediakan khidmat penghantaran terus ke rumah di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Boleh terus hubungi saya di 012 367 2560

Tawaran KHAS : jika buat pembelian pada 28 & 29 Februari 2020, FREE GIFT akan diberikan untuk setiap set!