Selalu saya dapat call dari customer bertanyakan tentang yang mana yang sesuai untuk orang yang baru lepas operate? Semuanya sesuai untuk semua jenis operation kah? Okay, mari saya explain Set Perlindungan Imun Shaklee Untuk Rawatan Penyembuhan Selepas Pembedahan yang mana yang patut diambil dahulu.

Set Perlindungan Imun Shaklee Selepas Pembedahan

Untuk sebarang pembedahan yang bukan penyakit kronik seperti kanser, sakit jantung, atau yang memerlukan rawatan intensif, anda boleh mengambil Set Perlindungan Shaklee ini. Untuk penyakit kronik, saya usulkan untuk bertanya dahulu kepada pakar yang merawat sebelum mengambil sebarang produk.

Adalah perkara yang normal kan bilamana orang yang baru lepas operate akan berasa letih, cepat penat, tidak bermaya dan kadang-kadang ada yang terjangkit dengan virus menjadikan mereka mendapat infection seperti demam, selesema dan batuk. Jadi, set ini akan membantu untuk penjagaan kesihatan pesakit supaya lebih segera sihat dan cepat sembuh.

Okay apa yang ada dalam Set Perlindungan Imun Shaklee ni?

Nutriferon

Interferon yang terkandung di dalam produk ini bantu untuk beri alert (signal) kepada badan kita supaya pertahankan imun badan kita sendiri. Dengan bahan-bahan dari unsur-unsur herba yang terbaik, ia bantu untuk memberikan signal kepada agen imun badan kita sendiri untuk lawan bakteria dan virus jahat yang sedang menyerang badan kita ketika itu.

CarotoMax

Karotenoid adalah salah satu agen antioksidan yang membantu untuk memberikan perlindungan kepada sel-sel badan kita dari diserang oleh virus-virus dengan cepat. Ia lebih membantu anda sekiranya anda bukanlah seorang pemakan sayuran yang tegar (kerana dari sayur-sayuran terdapat zat-zat dan mineral yang banyak untuk proses pemulihan selepas pembedahan).

Garlic Complex

Produk ketiga Set Perlindungan Imun Shaklee ini membantu untuk memberi sokongan mengekalkan kesihatan sistem pertahanan badan kita supaya sentiasa kuat untuk melawan virus yang sedang menyerang. Ia juga membantu untuk mempercepatkan pemulihan luka-luka dan mengelakkan dari luka tersebut dijangkiti dan menjadi bernanah.

OmegaGuard

Omega-3 yang terkandung di dalam produk ini amat terkenal dengan sifat anti-keradangannya. Yang mana Omega-3 ini akan membantu mengurangkan rasa sakit dan sebarang radang yang terjadi. Menjadikan kita lebih rasa sihat dan selesa untuk pemulihan yang cepat walaupun berada di hospital.

Vivix Shaklee

Polifenol yang terkenal sebagai agen antioksidan yang terbaik juga mampu untuk memperbaiki sel-sel di dalam badan yang rosak akibat sakit dan bantu untuk kita menghasilkan semula sel yang lebih sihat. Dengan ini menjadikan kita lebih bertenaga dan kuat untuk menjalani proses penyembuhan.

Set Perlindungan Imun Shaklee Selepas Pembedahan

Untuk dapatkan Set Perlindungan Imun Shaklee ini, anda boleh terus klik : Beli Set Perlindungan Imun Shaklee Online

Atau

Hubungi talian hotline 012-367 2560 untuk penghantaran atau pengeposan produk ke tempat anda beserta konsultasi cara pengambilan yang terbaik.