Kali ini kami nak kongsikan bagaimana Polifenol Bantu Pesakit Kanser. Ini adalah pengalaman pengguna Vivix Shaklee untuk anak beliau yang menghidap kanser limpa tahap 3.

Vivix Shaklee - Polifenol Bantu Pesakit Kanser

Puan Hapipah telah menjadi ahli Shaklee pada tahun 2015 yang mana beliau ingin mendapatkan supplemen untuk anak beliau yang menghidapi kanser limpa tahap 3. Sewaktu beliau hubungi kami, anak beliau baru sahaja selesai sesi kemoterapi.

Seperti yang kita tahu, kesan daripada kemoterapi, sel-sel yang baik mahupun sel kanser akan mati. Bakteria baik dalam badan juga akan mati. Menjadikan badan pesakit kanser amat mudah dijangkiti virus dan kuman. Jadi, senang untuk kena demam, batuk dan selsema.

Tidak kurang juga badan akan jadi tidak bermaya, cepat letih, nampak lesu dan cepat penat. Jadi, puan Hapipah ambil alternatif untuk mengambil produk Shaklee untuk meningkatkan tahap kesihatan anak beliau.

Alhamdulillah, selepas mengambil beberapa jenis produk Shaklee termasuk :

  1. Vivix Shaklee – Polifenol Bantu Pesakit Kanser
  2. CarotoMax
  3. Sustain Released Vita C
  4. Nutriferon
  5. OmegaGuard

Keadaan kesihatan anak puan Hapipah makin bertambah baik. Lebih cepat segar berbanding dahulu sewaktu tidak mengambil apa-apa supplemen.

Vivix Shaklee - Polifenol Bantu Pesakit Kanser

Klik untuk order secara online

Sehingga kini, rawatan kemoterapi masih lagi dijalankan kerana masih terdapat sel kanser yang aktif. Tapi, supplemen yang mempunyai Polifenol Bantu Pesakit Kanser masih diteruskan untuk tingkatkan kesihatan anak beliau supaya kekal bertenaga dan sihat sepanjang masa.

Untuk anda yang juga mengalami masalah ini dan ingin mencuba produk ini, bolehlah hubungi talian balasan pantas 012-367 2560.