Saya perkenalkan Pengedar Vivix Shaklee Sepang, Nilai, KLIA, Banting yang boleh buat penghantaran Vivix Shaklee atau sebarang set-set produk Shaklee di kawasan sekitar Sepang, Nilai, KLIA dan Banting ini. Beliau bernama Puan Munirah Marzuki.

Pengedar Vivix Shaklee Sepang, Pengedar Vivix Shaklee Nilai, Pengedar Vivix Shaklee KLIA, Pengedar Vivix Shaklee Banting, Agen Vivix Shaklee, Stokis Vivix Shaklee

Seorang surirumah tangga yang mempunyai seorang anak ini telah pun mengamalkan produk Shaklee sejak dari lepas bersalin anak beliau. Ya, beliau telah mengambil full Set Bersalin Shaklee. Alhamdulillah, kesannya yang sangat bagus dan memberangsangkan.

Dan sekarang beliau masih meneruskan pengambilan set tersebut untuk bantu dapatkan keperluan nutrisi kerana beliau masih menyusukan anak yang bakal menginjak setahun. Alhamdulillah asbab dari kesan pengambilan (Shaklee effect) ini membuatkan beliau menjana pendapatan bersama Shaklee.

Alhamdulillah kini beliau telahpun merasa income sebanyak 3 angka secara bulanan dari Shaklee. Dan sedang menjana untuk merasai peluang income 4 angka pula.

Bagaimana untuk menghubungi Pengedar Vivix Shaklee Sepang ini? Ini antara medium sosial yang beliau usahakan untuk Kerja Sambilan Di Rumah.

Facebook : Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Blog : Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Nombor telefon : 019-673 6675