Pengedar Vivix Shaklee Kulai, Senai, Johor Bahru ini boleh buat penghantaran Vivix Shaklee dan set-set produk Shaklee ke kawasan sekitar Kulai, Kelapa Sawit, Senai dan Johor Bahru. Beliau bernama Puan Intan Asyikin. Boleh panggil Puan Syin.

Pengedar Vivix Shaklee Kulai, Pengedar Vivix Shaklee Senai, Pengedar Vivix Shaklee Johor Bahru, Agen Vivix Shaklee, Stokis Vivix Shaklee

Beliau telah mengambil Set Hamil Shaklee pada Disember 2016 sewaktu mengandungkan anak kedua beliau. Alhamdulillah kesan dari perbezaan dari kehamilan pertama dan kedua membuatkan beliau terus teruja untuk mengambil Set Bersalin Shaklee selepas bersalin hari itu.

Alhamdulillah efek yang sangat beliau sukai di mana beliau mampu menyusukan anak kedua beliau tanpa topup susu formula! Jaundis anak pun tak seteruk anak yang pertama.

Oleh sebab itu, beliau terbuka hati untuk menjana pendapatan bersama Shaklee untuk kongsikan dengan lebih ramai orang tentang kebaikkan mengambil produk Shaklee. Sekaligus menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan secara online kerana beliau masih bekerja sebagai Admin Assistant di salah sebuah syarikat kejuruteraan.

Bagaimana cara untuk hubungi Pengedar Vivix Shaklee Kulai, Senai, Johor Bahru ini? Ini antara medium sosial yang beliau usahakan secara online :

Blog : Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Facebook : Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Nombor telefon : 013-787 5853