Kali ini saya ingin perkenalkan Pengedar Vivix Shaklee Gombak, Batu Caves, Segambut, Setapak yang boleh berikan konsultasi secara bersemuka dan penghantaran terus ke depan pintu rumah anda yang berada di sekitar Gombak, Batu Caves, Segambut, Setapak.

Pengedar Vivix Shaklee Gombak, Pengedar Vivix Shaklee Batu Caves, Pengedar Vivix Shaklee Segambut, Pengedar Vivix Shaklee Setapak, Agen Vivix Shaklee, Stokis Vivix Shaklee

Nama beliau adalah Puan Akmarina. Beliau merupakan seorang surirumah tangga mula mengambil Set Keperluan Harian Shaklee (Set Daily Essential Shaklee) sejak tahun 2016. Kesan dari pengambilan set tersebut membuatkan beliau terbuka hati untuk menjana pendapatan secara online dari rumah.

Beliau juga pernah mengambil Full Set Kesuburan Shaklee dalam alternatif untuk hamil dan alhamdulillah dengan izin Allah setelah hampir 2 tahun mencuba, beliau berjaya hamil anak pertama dan telah bersalin pada Disember 2017.

Anda boleh mendapatkan konsultasi daripada beliau, set-set yang beliau telah ambil. InshaAllah perkongsian dari pengalaman beliau amat memuaskan.

Bagaimana cara hubungi beliau? Ini antara medium sosial yang telah beliau usahakan untuk menjana pendapatan dan memberi konsultasi khas buat client beliau :

Facebook : Pengedar Vivix Shaklee Gombak, Batu Caves, Segambut, Setapak

Nombor telefon : 017-963 6954

Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
.
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online