Kali ini saya ingin perkenalkan pula Pengedar Vivix Shaklee Bukit Damansara, Bangsar, Jalan Duta yang boleh buat penghantaran Vivix Shaklee dan set-set Shaklee yang lain di kawasan berkenaan dan sekitarnya. Beliau bernama Puan Yuni Suhaina.

Pengedar Vivix Shaklee Bukit Damansara, Pengedar Vivix Shaklee Bangsar, Pengedar Vivix Shaklee Jalan Duta, Agen Shaklee, Stokis Shaklee

Beliau merupakan seorang surirumah tangga yang mempunyai 3 orang anak lelaki ini telah mula mengambil Set Hamil Shaklee sejak dari tahun 2009! Alhamdulillah kesan dari pengambilan set tersebut membuatkan beliau setia bersama Shaklee dengan terus mengambil Set Bersalin Shaklee.

Dan sekarang beliau terus mengambil Set Keperluan Harian serta Set Kanak-kanak Shaklee untuk anak beliau pula. Dengan pengalaman selama 8 tahun bersama Shaklee membuatkan beliau yakin untuk mula menjana pendapatan bersama Shaklee.

Alhamdulillah beliau telah merasai pendapatan sebanyak 3 angka setiap bulan. Dan kini beliau mencari rakan bisnes untuk sama-sama merasai kesan pengambilan Shaklee dan menjana pendapatan bersama-sama.

Bagaimana cara menghubungi Pengedar Vivix Shaklee Bukit Damansara, Bangsar, Jalan Duta ini? Ini antara medium sosial yang beliau usahakan untuk menjana pendapatan secara online.

Blog : Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Facebook : Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Beliau lebih mesra berjumpa secara terus untuk konsultasi secara langsung tentang Shaklee. Boleh hubungi beliau di talian : 012-385 7800.