Assalammualaikum dan salam sejahtera. Ok, kali ni kita straight forward sajalah ya. Huhu. Saya nak beri Pengakuan Jujur Tentang perjalanan saya dalam Bisnes Shaklee ni. Walaupun masih baru, tapi alhamdulillah bagi saya banyak juga telah saya capai.

Bisnes Shaklee

Ok, tanpa membuang masa, jemput baca timeline bawah ni. Hee…

Julai 2013 – pisod daftar ahli Shaklee. Bermulalah gigih nak buat bisnes.

Oktober 2013 – naik jadi Supervisor. Ye kot. Haha. Lupa weh.

Julai 2014 – masih maintain sebagai Supervisor (Sv). Maklumlah malas-malas. Ish nak bisnes tapi malas.

Disember 2014 – naik jadi Senior Supervisor (Sr Sv). Gemilang betul masa ni.

Mac 2015 – dapat bawa 1 famili naik pentas terima sijil Senior Supervisor. Sama-sama naik dengan Supervisor pertama saya. Heee. Supervisor kedua saya pun dapat award tapi beliau ambil award kat Kuantan.

Jun 2015 – dapat award pertama New Rank Achievement. Memula memang lost sangat macam mana boleh dapat ni.

Februari 2016 – masih kekal Sr Sv tapi dah ada appointed Supervisor ketiga.

Jun 2016 – sepatutnya naik pentas ambil award 21% consistency & Business Growth. Tapi tak dapat pergi sebab ada family day yang dah lama plan. Terkejut gila dapat email revision. Ingatkan tak dapat apa-apa dari 1 award. Rupanya bertambah!

November 2016 – inshaAllah layak 1 tiket National Trip ke Langkawi. Alah, Langkawi je pun. Takpe, Free! Atas hasil usaha 3 tahun ni. Hee..

Movement yang sangat slow but it keeps increasing each year. Biasalah layan biola banyak sangat. Alhamdulillah.

Ini apa yang saya achieve sejak berShaklee. Alhamdulillah. Awak lom tahu kan? Hehe. Ni lah baru nak beritahu ni.

Part bawa anak ke hulu ke hilir, dengan hujan panas semua takyah ceritalah kot kan? Awak bukan nak tahu pun semua tu. Hehe.

Nak join team saya? dan perlukan khidmat nasihat, boleh hubungi : 012 367 2560

.

Atau boleh hubungi Pengedar Sah Shaklee yang tersenarai di bawah .

.

Kuala Lumpur :

Fatin Mazelan : 012-3672 560
Ampang, Kuala Lumpur, Ulu Klang, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Wangsa Maju, Taman Melawati, Sri Rampai, Setapak

Fiza Aslam : 017-6070 238
Sekitar KLCC, Jalan Ampang, Bukit Bintang

Akmarina : 017-9636 954
Taman Melawati, Gombak, Batu Caves, Greenwood, Sungai Pusu, Sri Gombak, Segambut, Jalan Duta, MATRADE, Selayang

Atifah : 017-3466 579
Ampang, Bandar Baru Ampang, Pandan Indah, Taman Dagang, Taman Cahaya, Taman Cempaka, Taman Muda, Taman Kosas, Bukit Indah, Bukit Belacan, Kampung Baru Cheras, Taman Saga

Yuni : 012-3857 800
Bukit Damansara, Mont Kiara, TTDI, Jalan Duta, Sri Hartamas, Kerinchi, Bandar Utama, Bangsar, Pantai Dalam

Liza : 012-647 4125
KL Sentral

.

Selangor

Azie : 012-9513 802
Sungai Buloh, Rawang, Bandar Tasik Puteri, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Fiza : 017-6070 238
Rawang, Selayang, Batang Kali, Gombak, Serendah, Sungai Buloh, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Muni : 019-6736 675
Sepang, Salak Tinggi, Nilai, KLIA, KLIA2

Azura : 017-6120 992
Selayang, Kepong, Batu Caves, Gombak, Klang, Pulau Indah, Port Klang

Yanti : 012-5285 658
Kajang, Bangi, Semenyih, Sg Long, Seri Kembangan, Balakong, Cheras

Liza : 012-647 4125
Jenjarom

.

Pahang, Terengganu dan Kelantan

Kak Wan : 011-2609 9465
Kuantan, Bandar Indera Mahkota, Pahang

Elynn : 013-9449 174
Sekitar Bandar Raub, Pahang

Nora : 014-807 0610

Sekitar Gambang

Izzati : 019-4028 542
Sekitar kawasan Bandar Kemaman, Terengganu

Absarina : 017-9636 954
Sekitar kawasan Kota Bharu, Kelantan

.

Negeri Sembilan, Melaka dan Johor

Muni : 019-6736 675
Nilai, Seremban, Negeri Sembilan

Syin : 013-7875 853
Kulai, Kelapa Sawit, Senai, Johor Bahru, Singapore

.

Perak, Kedah, Penang dan Perlis

Fatin : 012-3672 560
Bandaraya Ipoh, Perak

.

Sabah dan Sarawak

Lia : 017-5278 054
Kota Marudu, Sabah

.

Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee
 .
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online