Untuk pengetahuan semua, Pain Relief Caplet Shaklee Bantu Legakan Sakit Sendi Dan Otot adalah produk baru yang bakal Shaklee bawa masuk bermula dari 1 Jun 2020 ini. Alhamdulillah produk yang sangat dinanti-nantikan selama ini telah berjaya tembus ke pasaran Malaysia.

Pain Relief Caplet Shaklee ini sangat dinantikan selepas pihak Shaklee Malaysia mengambil keputusan untuk memberhentikan pengambilan produk yang berfungsi hampir sama dengan Pain Relief Caplet Shaklee ini iaitu Advanced Joint Health Tablets (AJHT) akibat masalah dari faktor penghasilan produk yang agak sukar untuk capai tahap kualiti yang Shaklee minta. Jadi, kemasukan produk baru ini adalah peluang terbaik buat untuk menggantikan AJHT.

Jom Fatin terangkan apakah kandungan Pain Relief Caplet Shaklee dan kebaikannya untuk kita semua. Tak sabar Fatin nak terangkan!

Bahan kandungan utama Pain Relief Caplet Shaklee Bantu Legakan Sakit Sendi Dan Otot ini adalah ekstrak Boswellia dan ekstrak Safflower yang terkenal dijadikan sebagai ubat secara tradisional yang berfungsi sebagai anti-keradangan.

Getah yang ada di pokok Boswellia ini digunakan sebagai kemenyan oleh masyarakat di India sebagai aromaterapi dan wangian aromaterapi serta wangian yang berharga. Asid Boswellia yang terdapat dalam getahnya juga digunakan secara tradisional untuk anti-keradangan bagi masalah kesihatan yang berkaitan Arthritis, osteoporosis dan penyakit keradangan usus.

Safflower pula adalah salah satu jenis bunga matahari yang diambil ekstrak bijinya yang digunakan secara tradisional oleh masyarakat China untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawalatur kitaran haid. Ia juga dipercayai mampu merawat masalah kesihatan di abdomen, sendi, osteoporosis dan migrain.

Macam mana nak dapatkan produk Pain Relief Shaklee ni?

Boleh hubungi Fatin untuk dapatkan ready stock segera. Stok amat terhad sekarang ni, ya lah atas sebab PKP ni, memang tergendala banyak benda nak-nak ladang-ladang baru nak cambahkan balik pokok yang diperlukan untuk jadi bahan Pain Relief ni.

Boleh hubungi Fatin dengan klik : 0123672560