Hari ibu dah nak dekat ni. So apa plan? Ingat nak Hadiahkan Vivix Shaklee Sempena Sambutan Hari Ibu Sedunia ni kat mak kita lah. Tak salah pun kalau kita nak ambil hari tersebut sebagai appreciation day untuk mak kita.

Saya selalu buat macam tu. Hehe. Nak bagi hari-hari macam malu pula. Lagipun kadang bajet terkurang lepas dah asingkan semua. Jadinya, alternatif saya untuk tunjukkan yang saya appreciate adalah dengan mengambil tarikh-tarikh istimewa untuk bagi atau treat apa-apa. Contohnya tarikh hari lahir mak, Sambutan Hari Ibu Sedunia ni dan tarikh ulangtahun perkahwinan mak abah saya. Hehe.

Abah pun saya buat appreciation day tapi abah punya style dia lebih suka saya tolong dia. Basuh kereta ke, tolong cucuk-tanam ke, tolong bagi makan ayam ternakan dia ke, buat apa yang dia minta tolong. Gitu. Jadinya tidaklah nampak sangat appreciate-nya di mata tapi jatuh ke hati gitu. Cia cia cia…hahaha

Seperti yang saya tulis di kisah yang lepas tentang hadiah percutian buat si ibu oleh 2 orang kenalan dan mentor saya tu, saya belum lagi berkemampuan untuk berikan hadiah yang sama buat masa sekarang. InshaAllah soon! Doakan saya ya. Jadinya apa yang boleh saya hadiahkan setakat ini adalah Vivix Shaklee.

Kenapa?

Mak saya seorang yang boleh dikira aktif bergerak. Hampir setiap pagi dia akan ke surau untuk mengikuti kelas mengaji, tafsir al-Quran dan belajar bahasa arab. Dia juga memegang jawatan bendahari untuk alumni sains UKM batch dia. Rajin juga melancong macam sekarang dia bersama abah sedang bercuti ke London, Paris & Armsterdam. Next week nak ke Jepun pula dengan adik saya.

Ni lah dia emak saya. Kat Armsterdam tu ha.

Cuba bayangkan bagaimanakah wanita berusia 59 tahun ini masih gagah lah juga nak ke sana ke mari? Biasalah, manusia tak sempurna. Memang dia akan penat dan kadang-kadang penat sampai 2 3 hari terbaring saja untuk recharge. Kaki dah penuh dengan vericose vein tu. Tu yang selalu sakit kaki. Tapi alhamdulillah, walaupun luaran macam penat sangat tapi kolestrol, tekanan darah semua ok. Masih terkawal.

Baca lanjut >>> Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi?

Since saya hari-hari menghadap mak saya (sebab tumpang tinggal duduk rumah mak. Huhu), jadinya saban hari saya dapat melihat wajah keletihan mak saya tapi saya tak mampu nak buat apa. Dan sebab itulah saya nak sangat Hadiahkan Vivix Shaklee Sempena Sambutan Hari Ibu Sedunia ni untuk mak saya supaya dia dapat balik tenaga untuk teruskan kerja seharian dan aktiviti yang dia suka.

Nak nak pula Vivix Shaklee memang khas untuk awet muda treatment, secara tak langsung mak saya pun dapat cantikkan kulit muka dia sekaligus akan nampak lebih sihat dari sekarang gitu. InshaAllah. Dan kolestrol serta tekanan darah dia juga inshaAllah lebih terkawal bila dah ada supplemen terbaik dunia yang bantu. Ini semua hanya usaha saya untuk melihat mak saya lebih sihat.

So, jomlah kita Hadiahkan Vivix Shaklee Sempena Sambutan Hari Ibu Sedunia nanti. Hee. Psst…saya jual tau Vivix Shaklee tu. Klik saja gambar bawah ini untuk terus beli secara online. Atau, awak nak hadiahkan mak awak apa nanti?

Jika perlukan khidmat nasihat, boleh hubungi : 012 367 2560

.

Atau boleh hubungi Pengedar Sah Shaklee yang tersenarai di bawah .

.

Kuala Lumpur :

Fatin Mazelan : 012-3672 560
Ampang, Kuala Lumpur, Ulu Klang, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Wangsa Maju, Taman Melawati, Sri Rampai, Setapak

Fiza Aslam : 017-6070 238
Sekitar KLCC, Jalan Ampang, Bukit Bintang

Akmarina : 017-9636 954
Taman Melawati, Gombak, Batu Caves, Greenwood, Sungai Pusu, Sri Gombak, Segambut, Jalan Duta, MATRADE, Selayang

Atifah : 017-3466 579
Ampang, Bandar Baru Ampang, Pandan Indah, Taman Dagang, Taman Cahaya, Taman Cempaka, Taman Muda, Taman Kosas, Bukit Indah, Bukit Belacan, Kampung Baru Cheras, Taman Saga

Yuni : 012-3857 800
Bukit Damansara, Mont Kiara, TTDI, Jalan Duta, Sri Hartamas, Kerinchi, Bandar Utama, Bangsar, Pantai Dalam

Liza : 012-647 4125
KL Sentral

.

Selangor

Azie : 012-9513 802
Sungai Buloh, Rawang, Bandar Tasik Puteri, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Fiza : 017-6070 238
Rawang, Selayang, Batang Kali, Gombak, Serendah, Sungai Buloh, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Muni : 019-6736 675
Sepang, Salak Tinggi, Nilai, KLIA, KLIA2

Azura : 017-6120 992
Selayang, Kepong, Batu Caves, Gombak, Klang, Pulau Indah, Port Klang

Yanti : 012-5285 658
Kajang, Bangi, Semenyih, Sg Long, Seri Kembangan, Balakong, Cheras

Liza : 012-647 4125
Jenjarom

.

Pahang, Terengganu dan Kelantan

Kak Wan : 011-2609 9465
Kuantan, Bandar Indera Mahkota, Pahang

Elynn : 013-9449 174
Sekitar Bandar Raub, Pahang

Nora : 014-807 0610

Sekitar Gambang

Izzati : 019-4028 542
Sekitar kawasan Bandar Kemaman, Terengganu

Absarina : 017-9636 954
Sekitar kawasan Kota Bharu, Kelantan

.

Negeri Sembilan, Melaka dan Johor

Muni : 019-6736 675
Nilai, Seremban, Negeri Sembilan

Syin : 013-7875 853
Kulai, Kelapa Sawit, Senai, Johor Bahru, Singapore

.

Perak, Kedah, Penang dan Perlis

Fatin : 012-3672 560
Bandaraya Ipoh, Perak

.

Sabah dan Sarawak

Lia : 017-5278 054
Kota Marudu, Sabah

.

Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia

.

.

Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online