Nak Daftar Ahli Shaklee? Anda boleh Daftar Ahli Shaklee Malaysia, Online, percuma dengan Daftar Ahli Shaklee Guna Id 961588. Macam mana nak daftar? Bagaimanakah prosesnya? Jom baca lebih lanjut tentang Daftar Ahli Shaklee di bawah.

Daftar Ahli Shaklee Guna ID 961588

Cara Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee Malaysia

Menggunakan nombor kad pengenalan Malaysia dan borang yang sama untuk seluruh Malaysia sama ada di semenanjung atau Sabah dan Sarawak, anda layak untuk Daftar Ahli Shaklee Malaysia. Dengan hanya permulaan yuran keahlian sebanyak RM75 untuk selamanya.

Daftar Ahli Shaklee Percuma

Untuk Daftar Ahli Shaklee Percuma, dengan hanya membuat pembelian pelbagai Produk Shaklee, Set Shaklee yang bernilai RM680 ke atas atau 2 botol Vivix Shaklee, anda layak untuk mendapatkan keahlian seumur hidup secara percuma!

Daftar Ahli Shaklee Online

Anda boleh Daftar Ahli Shaklee secara online dengan klik : Borang Daftar Ahli Shaklee. Maklumat anda akan diproses dalam masa 24 jam dan data anda akan dirahsiakan hanya untuk digunapakai oleh pihak Shaklee sahaja.

Borang Daftar Ahli Shaklee Online

Daftar Ahli Shaklee Guna ID 961588

Sekiranya anda lebih suka untuk terus ke Branch Shaklee, anda boleh Daftar Ahli Shaklee Guna ID 961588 sebagai sponsor anda. Gunakan borang seperti dalam gambar dibawah untuk mengisi maklumat yang diperlukan. Borang Daftar Ahli Shaklee boleh didapati di setiap Branch Shaklee.

Borang Daftar Ahli Shaklee

Borang Daftar Ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee Guna ID 961588, Cara Daftar Ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee

Maklumat yang diperlukan untuk Daftar Ahli Shaklee?

Anda hanya perlu memberikan maklumat ini kepada pihak Shaklee:

  1. Nama penuh
  2. Nombor kad pengenalan
  3. Nombor telefon (Hp)
  4. Emel
  5. Alamat surat-menyurat
  6. Nombor akaun bank
  7. Nama bank

Untuk Daftar Ahli Shaklee Online anda boleh terus Whats App maklumat di atas ke 012 367 2560 untuk diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran yuran dibuat ke akaun:

Maybank 1622 5474 3684

Fatin Fasihah Binti Mazelan

Emel : fatinmazelan@gmail.com

Boleh juga tonton video ini untuk dapatkan Cara Daftar Ahli Shaklee yang paling mudah, ringkas dan senang.

Jom jadikan anda sebahagian dari team kami, TEA Empire dengan Daftar Ahli Shaklee.