Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Harini Azie nak share sebab kenapa kena Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Sungai Buloh. Apa yang best join ahli dengan team saya. Sekarang ni saya merupakan ahli team TEA iaitu Teaching, Encouraging dan Achieving.

Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee Sungai Buloh

Kenapa kena Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Sungai Buloh?

1) Yuran Keahlian Yang Rendah

Ada dua cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM69 beserta kos postage RM11(Sem Malaysia). Atau anda boleh membuat pembelian produk sebanyak 200uv(point) bersamaan RM700 secara automatic anda menjadi ahli Shaklee,

2) Bonus Bulanan

Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee Sungai Buloh

Seterusnya, anda layak mendapat bonus bulanan bergantung kepada jumlah belian produk pada bulan tersebut. Maksimum bonus yang ada layak perolehi adalah 21%. Banyak kan?

3) Penjimatan 15%-25% Untuk Harga Produk

Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee Sungai Buloh

Dengan mendaftar ahli, anda akan menikmati penjimatan sehingga 25% untuk pembelian produk. Boleh lah saving untuk kahwin. Hehe

4) Penerangan Produk

Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee Sungai Buloh

Azie akan membantu anda dengan memberi penerangan tentang produk dan anda boleh tahu set kesihatan yang betul dan kepentingan setiap produk dalam set tu. Kenapa wajib ada.

5) Cara & Waktu Pengambilan Produk

Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee Sungai Buloh

Ini adalah elemen yang paling penting untuk mengamalkan supplement. Azie akan bantu anda dengan memberi cara makan dan waktu pengambilan yang sesuai berdasarkan set/produk yang anda beli.

Jelas ke jelas?

InsyaAllah Azie akan pastikan yang anda mendapat layanan sepatutnya selepas anda Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Sungai Buloh. Selalunya Azie akan membuat penghantaran terus ke rumah untuk kawasan sekitar dan yang jauh kita gunakan khidmat courier.

Berminat untuk mendaftar ahli? Klik di sini —–> Borang Daftar Ahli Shaklee

Facebook : Pengedar Shaklee Sungai Buloh

Dapatkan Pengedar kami >>> Pengedar Vivix Shaklee Online

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee