Pengalaman Bercuti Di Homestay Haji Dorani

Pengalaman Bercuti Di Homestay Haji Dorani

Ini Pengalaman Bercuti Di Homestay Haji Dorani saya bersama keluarga. Bila ada peluang untuk kenalkan anak-anak dengan aktiviti-aktiviti yang boleh dibuat zaman kita kecil-kecil dulu, seronok kan? Itulah yang saya gigih ajak anak-anak libatkan diri dalam aktiviti di...
Checklist Persiapan Sebelum Bersalin

Checklist Persiapan Sebelum Bersalin

Checklist Persiapan Sebelum Bersalin ini saya kongsikan atas pengalaman saya sendiri yang telah melahirkan 4 orang anak di hospital. Checklist Persiapan Sebelum Bersalin ini juga untuk mereka yang mempunyai kekangan bajet supaya senang untuk urus diri dan bayi selepas...
7 Perkara Perlu Buat Selepas Bersalin

7 Perkara Perlu Buat Selepas Bersalin

7 Perkara Perlu Buat Selepas Bersalin ni kami share untuk ibu bapa yang baru pertama kali mendapat anak. Alhamdulillah, tahniah ya! Jadi 7 Perkara Perlu Buat Selepas Bersalin ni inshaAllah membantu korang yang agak blur-blur tak tahu nak buat apa. Hehe. Untuk yang gap...
Petua Cara Cepat Bersalin

Petua Cara Cepat Bersalin

Petua Cara Cepat Bersalin ini saya belajar masa join kelas kelahiran amani sewaktu mengandungkan anak ke-4. Alhamdulillah Petua Cara Cepat Bersalin ini sangat berkesan inshaAllah kalau betul-betul buat. Nak-nak buat yang pertama kali nak rasa kontraksi itu apa. Jom...

Cara Banyakkan Susu Badan

Nak tahu Cara Banyakkan Susu Badan? Banyak benda kita bole buat sebagai Cara Banyakkan Susu Badan. Ada yang masuk akal, ada yang tidak. Semua cara ini boleh dicuba oleh semua ibu-ibu yang sedang menyusukan anak. So kat sini saya nak kongsikan 4 jenis Cara Banyakkan...