Carotomax Shaklee Bantu Reverse Penglihatan Saya. Serious pelik kan, sampai penjual kedai spec mata pon hairan, “macam mana you boleh turun power?”

Carotomax Shaklee, cermin mata, eyeglass

Sejak saya jadi ahli Shaklee ni, saya banyak terdedah dengan vitamin yang baru pada saya. Apabila Shaklee ada buat promosi tempoh hari, beli 150 point ke atas, saya layak untuk beli buy 1 free 1 Carotomax Shaklee. Tunggu apa lagi saya pun rebut peluang tu.
Selepas makan dengan konsisten sehingga masuk botol kedua saya, baik pakai spec atau contact lens tanpa sedar saya mula merasakan penglihatan saya agak kabur apabila menonton tv dan drive di malam hari.  Saya masih biarkan perasaan itu sehingga betul-betul buat saya pening kepala dan sangat menganggu.
Carotomax Shaklee, contact lens, pelekap mata
Tu dia contact lens saya
Keesokan harinya, bila saya shopping groceries, saya pon mangambil kesempatan untuk check mata. Alangkah terkejutnya dan tak percaya pun ada, apabila bacaan power sebelah mata saya turun sebanyak 100. Banyakkan? Itu baru masuk botol kedua Carotomax Shaklee.
Seronok dapat tukar spec mata baru dan contact lens, dan tak lama lepas itu silau saya pon beransur turun. Nampak gayanya nak kena tukar spec lagi lah! Hihi.
Dalam banyak-banyak produk Shaklee, Carotomax Shaklee Bantu Reverse Penglihatan saya ni adalah produk yang paling kecil molek. Tapi power betul khasiatnya. Selepas makan dalam 2 jam sahaja pon dah boleh rasa kecerahan dan kejelasan penglihatan kita.
Selepas itu saya pun berkongsi juga hasil dari Carotomax Shaklee ini dengan cousin dan kawan-kawan kerana terlalu happy sangat dengan hasil yang saya dapat tu. Alhamdulilah, mereka pun berjaya mendapat result yang sama dan saya bertambah happy sangat!

 

Testimoni Carotomax Shaklee

 

Anda yang selalu terdedah dengan komputer di tempat kerja dan mobile phone atau mungkin mempunyai anak-anak rabun yang powernya sangat tinggi dan silau patut mencuba Carotomax Shaklee sebab dia bantu mengekalkan dan memulihkan penglihatan mata sebelum ia menjadi bertambah tinggi power dan silau.
Yang lagi bestnya, khasiat Carotomax Shaklee ni juga bantu sebagai UV protection. Tak payahlah lagi nak sapu sun block lotion lagi. Super best. Tak perlu lari-lari lagi dibawah sinaran matahari. Hihi.

 

Carotomax Shaklee

 

Jikalau anda nak juga rasai kebahagiaan dan kebaikan Carotomax Shaklee ni, terus klik disini dan saya akan kongsikan pengalaman saya dengan lebih lagi. Yanti Mawarni 012-528 5658.

 

Pengedar Shaklee Kajang, Carotomax Shaklee

 

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee

Nak Beli Produk Shaklee Dari Pengedar Shaklee >>> Pengedar Vivix Shaklee Online

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli >>> Borang Daftar Ahli Shaklee