Assalammualaikum. Selamat sejahtera. Apa khabar? Semoga semua pembaca sentiasa sihat hendaknya. Kali ni saya nak kongsi tentang Cara Elakkan Stres Semasa Menyusu.

Set Menyusu Shaklee Cara Elakkan Stres Semasa Menyusu

Biasalah baru lepas bersalin, penat tak hilang lagi meneran, luka pun basah lagi, jalan kena slow-slow, lapar lagi. Haaa…memang segala mak nenek emosi lah datang kan. Suami silap tune sikit, habisss. Haha.

Bersalin normal ke bersalin secara pembedahan ke sama saja. Beza luka kat mana je. Azab juga 2-2 nak bangun, nak jalan, nak dukung anak lagi. Nak nak anak 3-4 kg. Azab! Huhu.

Set Menyusu Shaklee Cara Elakkan Stres Semasa Menyusu

Saya pernah bersalin secara normal dan ceaserean. Anak pra-matang pun pernah. Kena jaundis memang 3-3 kena. Huhu. Bertapa kat hospital tu memang lama. Yang sulung sebulan juga stay sebab nak tunggu berat naik & jaundis turun. Yang 2nd dapat antibiotik dan masuk balik hospital sebab jaundis tinggi. Yang 3rd dekat 2 minggu juga sebab jaundis. Hoho.

Memang stresssssss sangat! Sampai menangis. Orang tua-tua kata tak baik nangis-nangis masa pantang. Boleh bentan. Tapi masa tu dah tak mampu nak berfikir secara waras kan. Nangis kat husband. Huhu. Bukan dia boleh buat apa pun. Suruh sabar je la kan. Haha.

Tapi memang memori kan. Balik rumah sambung lagi kena menyusu bangun waktu malam. Nak kena adjust bila waktu makan, bila waktu nak mandi, bila nak urut, bertungku semua. Nak pam susu lagi. Kang lambat sikit, baby meraung pula. Stres lagi. Huhu. Nak susun masa dengan baby. Kadang tu serba tak kena.

Jadi, saya rasa saya perlukan sesuatu untuk mengurangkan masalah stres saya. Ya lah, stres saja susu drop, macam saya stres saja bengkak susu, sebab blank apa nak buat. Huhu. Nangis woo kalau demam berbisa tu. Menggigil-gigil.

Nak ke nak, kena ambil supplemen untuk support kekurangan nutrisi yang menyebabkan stres. Bagi lega saraf-saraf dan otot yang duk tegang bila stres. Bagi relax, bagi rasa puas tidur walaupun hanya tidur sekejap.

Pernah tau saya tertidur 2 jam saja tapi lenanya macam tidur 8 jam. Bangun tu segar saja. Macam rasa rehat yang cukup. Sedap lah nak buat kerja-kerja yang patut. Nak menyusu pun bertenang saja.

Apa set yang saya ambil? Cara Elakkan Stres Semasa Menyusu ni lah. Alhamdulillah macam-macam benefit yang saya dapat.

Set Menyusu Shaklee Cara Elakkan Stres Semasa Menyusu

Rasa-rasa sedang alami apa yang telah saya alami ni, bolehlah hubungi saya untuk pembelian Set Menyusu Shaklee Cara Elakkan Stres Semasa Menyusu. Atau nak beli secara online terus? Boleh klik link ini : Cara Beli Set Menyusu Shaklee Online

Jika perlukan khidmat nasihat, boleh hubungi : 012 367 2560

.

Atau boleh hubungi Pengedar Sah Shaklee yang tersenarai di bawah .

.

Kuala Lumpur :

Fatin Mazelan : 012-3672 560
Ampang, Kuala Lumpur, Ulu Klang, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Wangsa Maju, Taman Melawati, Sri Rampai, Setapak

Fiza Aslam : 017-6070 238
Sekitar KLCC, Jalan Ampang, Bukit Bintang

Akmarina : 017-9636 954
Taman Melawati, Gombak, Batu Caves, Greenwood, Sungai Pusu, Sri Gombak, Segambut, Jalan Duta, MATRADE, Selayang

Atifah : 017-3466 579
Ampang, Bandar Baru Ampang, Pandan Indah, Taman Dagang, Taman Cahaya, Taman Cempaka, Taman Muda, Taman Kosas, Bukit Indah, Bukit Belacan, Kampung Baru Cheras, Taman Saga

Yuni : 012-3857 800
Bukit Damansara, Mont Kiara, TTDI, Jalan Duta, Sri Hartamas, Kerinchi, Bandar Utama, Bangsar, Pantai Dalam

Liza : 012-647 4125
KL Sentral

.

Selangor

Azie : 012-9513 802
Sungai Buloh, Rawang, Bandar Tasik Puteri, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Fiza : 017-6070 238
Rawang, Selayang, Batang Kali, Gombak, Serendah, Sungai Buloh, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Muni : 019-6736 675
Sepang, Salak Tinggi, Nilai, KLIA, KLIA2

Azura : 017-6120 992
Selayang, Kepong, Batu Caves, Gombak, Klang, Pulau Indah, Port Klang

Yanti : 012-5285 658
Kajang, Bangi, Semenyih, Sg Long, Seri Kembangan, Balakong, Cheras

Liza : 012-647 4125
Jenjarom

.

Pahang, Terengganu dan Kelantan

Kak Wan : 011-2609 9465
Kuantan, Bandar Indera Mahkota, Pahang

Elynn : 013-9449 174
Sekitar Bandar Raub, Pahang

Nora : 014-807 0610

Sekitar Gambang

Izzati : 019-4028 542
Sekitar kawasan Bandar Kemaman, Terengganu

Absarina : 017-9636 954
Sekitar kawasan Kota Bharu, Kelantan

.

Negeri Sembilan, Melaka dan Johor

Muni : 019-6736 675
Nilai, Seremban, Negeri Sembilan

Syin : 013-7875 853
Kulai, Kelapa Sawit, Senai, Johor Bahru, Singapore

.

Perak, Kedah, Penang dan Perlis

Fatin : 012-3672 560
Bandaraya Ipoh, Perak

.

Sabah dan Sarawak

Lia : 017-5278 054
Kota Marudu, Sabah

.

Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee
 .
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online