Assalammualaikum. Salam sejahtera. Semoga semua pembaca blog saya dalam keadaan sihat senantiasa. Kali ni saya nak kongsi tentang Cara Banyakkan Susu Untuk Tandem Nursing.

Set Menyusu Shaklee Bantu Banyakkan Susu Untuk Tandem Nursing

Alhamdulillah, saya pernah diberi peluang untuk tandem nursing anak-anak saya. Sebab gap anak rapat-rapat kan. Alhamdulillah. Penjimatan berganda. Huhu. Tahu kan? Tandem nursing ni ada 3 jenis, iaitu:

  1. Menyusukan anak kembar
  2. Menyusukan bayi & adik-beradik bayi yang lebih besar
  3. Menyusu ketika mengandung

Masa saya menyusukan anak kedua saya, saya pam dan bagi susu fresh tersebut kepada anak sulung saya. Masa tu dia dah tak nak direct, jadi eloklah lebihan pam tu saya beri pada dia. Masa saya bersalinkan anak ketiga, anak kedua masih lagi nak menyusu. Tapi saya dah mula stopkan slowly. Saya bagi pada waktu malam nak tidur atau bila rasa bengkak susu.

Biasalah, nak tandem nursing (menyusukan 2 orang sekali) ni memang kena kudrat dan stok susu yang banyak. Alhamdulillah, memang susu saya banyak. Nak nak bila consume Cara Bantu Banyakkan Susu Untuk Tandem Nursing. Lagi bertambah banyak. Huhu.

Alhamdulillah selama pengalaman saya, tak terjadi pun mitos yang mana bila berkongsi susu, nanti seorang anak kita akan mengalah kononnya pembesaran jadi lambat. Jadinya seorang kecil seorang lagi besar. Ini mitos ya. Anak-anak saya membesar dengan jayanya.

Susu banyak, takkan kita nak buang pula kan? Sama saja konsep dengan beri anak susuan cuma anak susuan tidak minum secara direct. Jadi, since si kakak masih nak, saya teruskan saja bagi. Alhamdulillah, susu cukup. Malah terlebih.

Tak salah nak tandem nursing selagi kita si ibu mampu nak cooperate dengan 2 orang anak dan masa. Memang kadang-kadang tu letih dia lebih sikit. Rasa lapar of course lebih. Tapi saya bahagia sebab dapat susukan anak cukup 2 tahun. Malah lebih sampai umur 3 tahun 3 bulan. Huhu.

Sebab tu jugalah saya ambil supplemen untuk support masalah-masalah yang saya hadapi ni. Dan alhamdulillah saya berjaya hadapinya. Dan sekarang saya sedang menyusukan anak ketiga yang berusia setahun 2 bulan ketika ini.

Testimonial Set Menyusu Shaklee Bantu Banyakkan Susu Untuk Tandem Nursing

Nak buat pembelian Cara Bantu Banyakkan Susu Untuk Tandem Nursing secara online terus? Boleh klik link ini : Cara Beli Set Menyusu Shaklee Online

Jika perlukan khidmat nasihat, boleh hubungi : 012 367 2560

.

Atau boleh hubungi Pengedar Sah Shaklee yang tersenarai di bawah .

.

Kuala Lumpur :

Fatin Mazelan : 012-3672 560
Ampang, Kuala Lumpur, Ulu Klang, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Wangsa Maju, Taman Melawati, Sri Rampai, Setapak

Fiza Aslam : 017-6070 238
Sekitar KLCC, Jalan Ampang, Bukit Bintang

Akmarina : 017-9636 954
Taman Melawati, Gombak, Batu Caves, Greenwood, Sungai Pusu, Sri Gombak, Segambut, Jalan Duta, MATRADE, Selayang

Atifah : 017-3466 579
Ampang, Bandar Baru Ampang, Pandan Indah, Taman Dagang, Taman Cahaya, Taman Cempaka, Taman Muda, Taman Kosas, Bukit Indah, Bukit Belacan, Kampung Baru Cheras, Taman Saga

Yuni : 012-3857 800
Bukit Damansara, Mont Kiara, TTDI, Jalan Duta, Sri Hartamas, Kerinchi, Bandar Utama, Bangsar, Pantai Dalam

Liza : 012-647 4125
KL Sentral

.

Selangor

Azie : 012-9513 802
Sungai Buloh, Rawang, Bandar Tasik Puteri, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Fiza : 017-6070 238
Rawang, Selayang, Batang Kali, Gombak, Serendah, Sungai Buloh, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Muni : 019-6736 675
Sepang, Salak Tinggi, Nilai, KLIA, KLIA2

Azura : 017-6120 992
Selayang, Kepong, Batu Caves, Gombak, Klang, Pulau Indah, Port Klang

Yanti : 012-5285 658
Kajang, Bangi, Semenyih, Sg Long, Seri Kembangan, Balakong, Cheras

Liza : 012-647 4125
Jenjarom

.

Pahang, Terengganu dan Kelantan

Kak Wan : 011-2609 9465
Kuantan, Bandar Indera Mahkota, Pahang

Elynn : 013-9449 174
Sekitar Bandar Raub, Pahang

Nora : 014-807 0610

Sekitar Gambang

Izzati : 019-4028 542
Sekitar kawasan Bandar Kemaman, Terengganu

Absarina : 017-9636 954
Sekitar kawasan Kota Bharu, Kelantan

.

Negeri Sembilan, Melaka dan Johor

Muni : 019-6736 675
Nilai, Seremban, Negeri Sembilan

Syin : 013-7875 853
Kulai, Kelapa Sawit, Senai, Johor Bahru, Singapore

.

Perak, Kedah, Penang dan Perlis

Fatin : 012-3672 560
Bandaraya Ipoh, Perak

.

Sabah dan Sarawak

Lia : 017-5278 054
Kota Marudu, Sabah

.

Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee
 .
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online