Cadangan Vitamin Untuk Masalah Kanser untuk kembali sihat selepas menjalani proses kemoterapi yang amat memenatkan. Vitamin-vitamin ini boleh diambil untuk bantu percepatkan proses baikpulih badan sebelum melalui semula proses kemoterapi.

.

Set Kanser Shaklee

Cadangan Vitamin Untuk Masalah Kanser, Set Kanser Shaklee

.

Simptom-simptom Selepas Kemoterapi

.

Simptom yang dialami ini telah dikongsikan oleh salah seorang bekas pesakit kanser darah (leukimia). Yang mana beliau telah mengalami antara simptom seperti ini:

  • Cepat letih
  • Cepat mengantuk
  • Emosi mudah terganggu
  • Rambut gugur
  • Berat badan makin susut
  • Mudah terkena jangkitan
  • Mudah demam, selsema dan batuk
  • Kurang selera makan
  • Kulit kelihatan lebih tua dari usia
  • Sel darah putih berkurang

.

Jadi, dengan pengambilan vitamin-vitamin ini dapat membantu beliau kembalikan kesihatan tubuh badan untuk melawan penyakit kanser tersebut secara habis-habisan dan alhamdulillah beliau telah berjaya disahkan bebas kanser!

.

Cadangan Vitamin Untuk Masalah Kanser

.

Untuk dapatkan produk terus sampai ke depan pintu rumah anda, klik

Set Kanser Shaklee

.

Vivix Shaklee

Vivix banyak membantu dengan membaikpulih sel-sel kulit dan sel-sel DNA yang mana ia dimusnahkan semasa kemoterapi. Dengan pengambilan Vivix, anda akan mendapatkan kulit wajah yang lebih segar dan sel-sel baru yang hidup akan lebih cantik berbanding yang sebelumnya. Dan dengan kajian yang terbukti Vivix bantu menguatkan Telomere (penyambung antara sel DNA) InshaAllah ini akan menjadikan jangka hayat anda dipanjangkan untuk melawan penyakit kanser tersebut dengan sehabis baik.

.

Nutriferon Shaklee

Nutriferon pula bertindak sebagai “siren” kepada sel darah putih yang telah berkurangan untuk kembali dihasilkan untuk melawan sel-sel kanser yang masih ada di dalam badan. Ini menjadikan tahap imuniti badan kita akan bertindak melawan penyakit kanser itu secara semulajadi selain bergantung kepada proses kemoterapi.

.

OmegaGuard Shaklee

Omega yang mempunyai kandungan Omega-3 yang tinggi terkenal dengan sifat sebagai agen anti-keradangan yang mampu bantu untuk melawan sel kanser juga. Sel kanser adalah sejenis sel-sel “radang” yang mengganggu ekosistem tubuh badan kita. Jadi, dengan pengambilan OmegaGuard Shaklee inshaAllah memberi bantuan yang diperlukan.

.

SR Vita C

Ada kajian dibuat, salah satunya oleh Linus Pauling Institute Oregon menyatakan dengan mengambil 2 gram Vitamin C boleh membantu melawan jangkitan dan melawan sel kanser. Linus Pauling sendiri mengamalkan Vitamin C semasa beliau melawan kanser. Vitamin C Shaklee juga terkenal sebagai agen antibodi semulajadi yang bantu pelihara tubuh badan dari cepat jatuh sakit.

.

Untuk dapatkan konsultasi secara percuma, klik :

012 367 2560

Untuk dapatkan diskaun 25% Set Kanser Shaklee, klik

Daftar Ahli Shaklee

.

Cadangan Vitamin Untuk Masalah Kanser ini hanya untuk mereka yang betul-betul ingin teruskan hidup dan melawan sel kanser tersebut dengan sehabis baik sahaja. Juga untuk yang masih menerima rawatan kemoterapi dan konsultasi dari pakar radioterapi. Sekian update tentang Cadangan Vitamin Untuk Masalah Kanser.