Review Tempat Makan Halal Di Jeju, Korea

Review Tempat Makan Halal Di Jeju, Korea

Alhamdulillah masa kat Jeju tu saya dan kawan-kawan sempat merasa makanan yang diiktiraf sebagai “muslim friendly”. Jadi, suka juga saya nak buat Review Tempat Makan Halal Di Jeju sepanjang 9 hari kat sana. Tempat Makan Halal Di Jeju Restoran Chumsimine...
Review Airbnb Di Jeju

Review Airbnb Di Jeju

Disebabkan berpindah-randah di Jeju tu, bolehlah buat Review Airbnb Di Jeju ni. Hehe. Best-best semua homestay yang kami duduk ni. Semua kami dapat dari website airbnb. Kena ambil homestay lah untuk 6 dewasa 5 kanak-kanak. Kami ambil yang minimum ada 3 bilik. Sebab...
Pengalaman Bercuti Di Homestay Haji Dorani

Pengalaman Bercuti Di Homestay Haji Dorani

Ini Pengalaman Bercuti Di Homestay Haji Dorani saya bersama keluarga. Bila ada peluang untuk kenalkan anak-anak dengan aktiviti-aktiviti yang boleh dibuat zaman kita kecil-kecil dulu, seronok kan? Itulah yang saya gigih ajak anak-anak libatkan diri dalam aktiviti di...