Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Kali ini saya nak kongsikan tentang Bisnes Online Yang Menguntungkan untuk jangka masa yang panjang. Alhamdulillah, saya kini telah dapat hasil yang sangat menguntungkan setelah 4 tahun berbisnes.

Bisnes Online

Sebelum saya masuk lebih lanjut tentang bisnes online apa yang saya buat yang menguntungkan ini, suka saya nak kongsi dahulu apa yang buat saya pilih bisnes tersebut.

Kenapa bisnes ini Bisnes Online Yang Menguntungkan?

Modal rendah / Tanpa modal

Bisnes online ini boleh dimulakan dengan modal yang sangat rendah iaitu dengan hanya RM80 (termasuk kos pos kit permulaan untuk berbisnes).

Bisnes ini juga boleh dimulakan tanpa perlu buat apa-apa pembayaran. Dengan cara buat pembelian produk bisnes sebanyak RM800, kita terus layak untuk memulakan bisnes ini.

Disebabkan modal yang rendah atau tanpa menggunakan modal, risiko kerugian juga adalah sangat rendah. InshaAllah selamat.

Pulangan lebih dari 100%

Ada di antara rakan bisnes saya telah berjaya mendapat keuntungan lebih dari 7 angka di mana pulangan dari modal yang dikeluarkan (sebanyak RM80 itu), menjadikan beliau mencapai 100% keuntungan.

Saya juga telah mencapai keuntungan sebanyak 5 angka dalam jangka masa setahun di mana saya telah mencapai margin keuntungan sebanyak 99.3%.

Unlimited income

Bisnes ini memberi peluang untuk kita semua mendapat pendapatan yang tidak terhad (unlimited income). Di mana salah seorang rakan bisnes saya telah berjaya mendapat pendapatan sebanyak RM1,000,000 sebulan!

Dan seperti syarikat lain, kita juga diberikan ganjaran sekiranya kita betul-betul perform dengan bisnes kita.

Perniagaan dalam talian

Bisnes ini juga amat mudah diuruskan kerana ia boleh dimulakan sebagai Peluang Perniagaan Dalam Talian Yang Menguntungkan. Yang mana amat memudahkan urusan dan kos penyelenggaraan seperti kos sewa kedai, kos pengangkutan.

Paling memudahkan adalah apabila kita boleh menguruskan tempahan dari pelanggan yang berada jauh dari kita dengan hanya di atas talian.

Trendsetter bukan ikut trend

Bisnes ini juga telah menjadi trendsetter kepada beberapa jenis masalah yang telah viral dan ia tidak mengikut trend semasa. Bisnes ini juga sebenarnya telah wujud sejak tahun 1950 dan mula masuk ke Malaysia sejak 25 tahun yang lalu. Dan ia masih berjalan sehingga sekarang.

Bisnes patuh syariah

Bisnes ini adalah salah satu bisnes yang telah diiktiraf sebagai bisnes yang patuh pada syariah. Inilah salah satu sebab paling menguatkan saya untuk buat Kerja Sambilan Di Rumah Tanpa Modal.

Produk Halal dan lulus KKM

Produk yang kita jual kepada pelanggan telah disahkan halal oleh badan Islam yang diiktiraf dunia dan Malaysia. Juga ia lulus saringan KKM dan juga pihak kastam.

Dengan lambakan produk buatan sendiri yang banyak kesangsiannya, inilah masanya untuk anda join saya bersama-sama buat bisnes online ini.

Inilah dia Bisnes Online Shaklee antara salah satu Bisnes Online Yang Menguntungkan. Bisnes yang telah berikan semua kriteria-kriteria yang dinyatakan di atas.

Mudahnya untuk join bisnes Shaklee ini bersama team saya, dengan hanya 1 klik : Borang Daftar Ahli Shaklee

Atau sekiranya anda berminat dan ingin membuat temujanji untuk mendapatkan khidmat nasihat tentang bisnes online ini, bolehlah hubungi talian 012-367 2560.

Bisnes Online