Assalammualaikum dan selamat sejahtera diucapkan buat semua. Semoga kekal sihat sepanjang hayat. Hari ni nak kupas tentang Kenapa Kita Perlu Daftar Sebagai Ahli Shaklee?

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee ni sebetulnya memang banyak kebaikan yang bakal kita dapat walaupun kita sekadar hanya order untuk makan sendiri. Walaupun hanya makan sekali untuk setiap 2-3 bulan. Sangat digalakkan untuk mendaftar. Kenapa? Ini sebabnya.

1) Jimat 25% harga produk
Once dah berjaya mendaftar keahlian, kita akan mendapat diskaun 25% untuk setiap produk untuk seumur hidup. Harga ahli yang memang dituju khas untuk yang mendaftar ahli sahaja tanpa perlu membuat tawar-menawar kepada Pengedar Shaklee.

2) Dapat rebate
Once kita membuat order, dan apabila kita mencapai point yang tertentu, kita akan memperoleh rebate setinggi 21%.

3) Kelas Nutrisi Online
Apabila awak Daftar sebagai Ahli Shaklee dengan team kami, awak layak untuk masuk ke group kelas nutrisi online di Facebook dan Whats App. Di sana akan banyak sharing tentang masalah kekurangan nutrisi dan apa yang patut kita buat bila ada simptom-simptom ini.

4) Kelas Nutrisi Secara Offline
Kelas secara offline juga dibuat oleh pakar perubatan dan pakar nutrisi Shaklee pada hari dan waktu tertentu. Dan kita boleh berbalas soalan jika kita kurang faham apa yang berlaku ke atas diri kita.

5) Belian secara online
Khas hanya untuk yang telah mendaftar keahlian Shaklee, kita layak untuk membuat pembelian secara terus dengan Shaklee melalui sistem online yang disediakan. Ini akan memudahkan kita untuk mendapatkan barang tanpa perlu bersusah-payah.

6) Dapat info dari Shaklee sebelum orang lain
Segala informasi atau promosi yang pihak Shaklee jalankan akan diberi keutamaan kepada kita yang telah mendaftar sebagai ahli. Khasnya kita akan dapat tahu terlebih dahulu info yang disampaikan oleh Shaklee sebelum orang lain yang belum mendaftar.

7) Peluang untuk berbisnes bersama Shaklee
Peluang untuk memulakan bisnes dengan modal yang rendah disediakan tanpa perlu menanggung kerugian yang besar. E-book cara memulakan bisnes dengan Shaklee akan diberikan dan kita akan diajar cara untuk berbisnes dari mula sehingga berjaya mendapatkan bonus RM2000 dalam masa 3 bulan.

Bagaimana nak Daftar sebagai Ahli Shaklee?

Ada 2 cara mudah, iaitu:
1) Dengan order produk Shaklee sebanyak RM700, kita layak mendapatkan keahlian secara percuma.

Atau

2) Pembayaran yuran keahlian serendah RM69 (tidak termasuk pos) melayakkan kita untuk menjadi ahli.

Boleh mendaftar dengan mengisi Borang Daftar Ahli Shaklee di bawah dan pembayaran di bawah.

Daftar Ahli + postage = RM80

Pembayaran ke akaun

Maybank : 162254743684

Fatin Fasihah Binti Mazelan

Emel : fatinmazelan@gmail.com

Sekiranya ada sebarang pertanyaan atau inginkan konsultasi selepas membuat pembelian dengan kami, boleh klik untuk ke Whats App : 012-3672560

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee

Nak Beli Produk Shaklee Dari Pengedar Shaklee >>> Pengedar Vivix Shaklee Online

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli >>> Borang Daftar Ahli Shaklee