Tercari-cari cara memulakan perniagaan? Ada orang yang menggemari perniagaan secara online ada juga yang lebih meminati perniagaan secara konvensional atau offline. Jom ikuti 5 Tips Untuk Memulakan Bisnes Shaklee.

5 Tips Untuk Memulakan Bisnes Shaklee | Pengedar Shaklee Bukit Damansara

Ini adalah tips pilih mentor dari saya.
1) Cari group Shaklee yang sesuai. Lain group lain caranya.
2) Daftar dengan Pengedar yang komited – Macam mana nak tahu? Cuba cek blog dan FB mereka. Selalu kongsi tips dan ilmu perniagaan tak? Selalu update blog?

3) Beli produk Shaklee dari pengedar yang anda rasa bagus – Cuba cari di internet dan Facebook. Tak perlu beli banyak banyak

4) Cuba perhati cara pengedar Shaklee tersebut layan anda – Mesra, pantas dan sistematik. Yang paling penting, anda puas hati tak dengan servis lepas jualan.
5) Kalau jawapan kawan kawan ya – Memang puas hati dan ada keserasian semasa berinteraksi. Senang untuk kawan kawan belajar dari beliau selepas menjadi ahli.
Kenapa saya bg 5 Tips Untuk Memulakan Bisnes Shaklee ni? Motif? Kalau kawan kawan nak cari cikgu, mestilah cari mereka yang bagus. Cikgu yang bagus sangat penting. Kita ikut saja cara yang terbukti berjaya lebih mudah untuk dapat hasil. Tak perlulah kita bersusah payah buat silap. Itu guna ada mentor, beliau akan tunjukkan jalan dan kita perlu ikut saja.

So apa lagi di tunggu-tunggukan….jom daftar ahli. Boleh baca seterusnya : Sebab Kena Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya.

5 Tips Untuk Memulakan Bisnes Shaklee | Pengedar Shaklee Bukit Damansara

Sekarang ni masuk je group Shaklee yang betul, insyaallah serba serbi dah siap, nak tak nak je. Paling best jadi dealer shaklee ni, kita ada ilmu untuk nutrisi keluarga sendiri. Vitamin ni untuk apa, zat tu untuk apa. Hehe. Dah macam doktor pula. Macam saja ya.

Cara nak jadi ahli pengedar dealer Shaklee senang je. boleh baca dibawah. Caranya mudah saja:

  1. Hubungi pengedar Shaklee pilihan anda
  2. Buat pilihan samada mendaftar dengan RM69
  3. Berikan info yang diminta oleh pengedar
  4. Transfer yuran kepada pengedar tersebut
  5. Insyaallah dalam mas 5 minit siap

Ya. Semudah itu såja 5 Tips Untuk Memulakan Bisnes Shaklee. Kemudian nak buat apa? Ikut mentor anda rapat rapat. Belajar untuk berdikari secepat mungkin. Sebab lagi cepat kita berdikari lebih pantas untuk kita berjaya. Ikut saja sistem dan petua diberikan oleh mentor Shaklee anda.

5 Tips Untuk Memulakan Bisnes Shaklee | Pengedar Shaklee Bukit Damansara

Jangan tunggu lagi. Fast Action, Fast Result. Sekiranya anda berminat untuk memulakan perniagaan Shaklee dengan kumpulan yang hebat ini? Hubungi saya sekarang 012 385 7800.

Pengedar Shaklee Bukit Damansara | Pengedar Shaklee Online Malaysia

Saksikan kompilasi aktiviti team kami dan pencapaian dalam Bisnes Online Shaklee

Nak Beli Produk Shaklee Dari Pengedar Shaklee >>> Pengedar Vivix Shaklee Online

Nak Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ >>> Cara Beli Shaklee Online

Nak Daftar Jadi Ahli >>> Borang Daftar Ahli Shaklee