Assalammualaikum. Hari ni nak share 5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya. Kenapa kena join team TEA saya? Apa itu TEA? TEA tu bukan teh tarik tapi sebenarnya Teaching, Encouraging dan Achieving.

Sebelum sampai ke blog saya ni, perasan tak blog saya di tangga ke berapa Google? Alhamdulillah saya punya blog di tangga ke-empat sekarang dan 6 dari 10 list tu pun adalah dari team upline (mami) saya, Master Salmah.

Alhamdulillah. Hasil tunjuk ajar mami saya tu, hari-hari ada order masuk. Sampai tak menang tangan terpaksa pass kat anak Shaklee saya di area Ampang untuk sama-sama handle order.

Jadi kenapa kena register dengan saya? Tidak kat upline saya?

  • sebab mami saya dah tak mampu handle dah banyak anak..hihi
  • sebab dengan saya pun boleh dapat ilmu yang sama.
  • sebab mami saya garang. Saya tak. Hehe.

Apa bakal awak akan dapat dengan saya?

✅ coaching online ada. Offline lagilah ada.

✅ consultation direct daripada nutrutionist Shaklee.

✅ boleh tahu set kesihatan yang betul dan kepentingan setiap produk dalam set tu. Kenapa wajib ada.

✅ segala ilmu internet marketing inshaAllah dalam tangan.

✅ cara handle customer pun ada ajar.

✅ ada ajar cara best jual produk dengan harga retail.

InshaAllah dengan apa yang saya tulis ni akan saya tepati. InshaAllah awak tak akan menyesal memilih saya sebagai leader awak nanti.

.

Jika anda perlukan khidmat nasihat, boleh hubungi : 012 367 2560

.

Atau boleh hubungi Pengedar Sah Shaklee yang tersenarai di bawah .

.

Kuala Lumpur :

Fatin Mazelan : 012-3672 560
Ampang, Kuala Lumpur, Ulu Klang, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Wangsa Maju, Taman Melawati, Sri Rampai, Setapak

Fiza Aslam : 017-6070 238
Sekitar KLCC, Jalan Ampang, Bukit Bintang

Akmarina : 017-9636 954
Taman Melawati, Gombak, Batu Caves, Greenwood, Sungai Pusu, Sri Gombak, Segambut, Jalan Duta, MATRADE, Selayang

Atifah : 017-3466 579
Ampang, Bandar Baru Ampang, Pandan Indah, Taman Dagang, Taman Cahaya, Taman Cempaka, Taman Muda, Taman Kosas, Bukit Indah, Bukit Belacan, Kampung Baru Cheras, Taman Saga

Yuni : 012-3857 800
Bukit Damansara, Mont Kiara, TTDI, Jalan Duta, Sri Hartamas, Kerinchi, Bandar Utama, Bangsar, Pantai Dalam

Liza : 012-647 4125
KL Sentral

.

Selangor

Azie : 012-9513 802
Sungai Buloh, Rawang, Bandar Tasik Puteri, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Fiza : 017-6070 238
Rawang, Selayang, Batang Kali, Gombak, Serendah, Sungai Buloh, Shah Alam, Puncak Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Kepong

Muni : 019-6736 675
Sepang, Salak Tinggi, Nilai, KLIA, KLIA2

Azura : 017-6120 992
Selayang, Kepong, Batu Caves, Gombak, Klang, Pulau Indah, Port Klang

Yanti : 012-5285 658
Kajang, Bangi, Semenyih, Sg Long, Seri Kembangan, Balakong, Cheras

Liza : 012-647 4125
Jenjarom

.

Pahang, Terengganu dan Kelantan

Kak Wan : 011-2609 9465
Kuantan, Bandar Indera Mahkota, Pahang

Elynn : 013-9449 174
Sekitar Bandar Raub, Pahang

Nora : 014-807 0610

Sekitar Gambang

Izzati : 019-4028 542
Sekitar kawasan Bandar Kemaman, Terengganu

Absarina : 017-9636 954
Sekitar kawasan Kota Bharu, Kelantan

.

Negeri Sembilan, Melaka dan Johor

Muni : 019-6736 675
Nilai, Seremban, Negeri Sembilan

Syin : 013-7875 853
Kulai, Kelapa Sawit, Senai, Johor Bahru, Singapore

.

Perak, Kedah, Penang dan Perlis

Fatin : 012-3672 560
Bandaraya Ipoh, Perak

.

Sabah dan Sarawak

Lia : 017-5278 054
Kota Marudu, Sabah

.

Cari Pengedar Shaklee? >>> Pengedar Shaklee Malaysia
.
Harga Produk? >>> Senarai Harga Produk Shaklee
 .
Nak Daftar Jadi Ahli? >>> Borang Daftar Ahli Shaklee Online