5 Jenis Vitamin Supplemen Untuk Angin Ahmar Atau Strok yang diperlukan untuk elakkan dari terkena penyakit tersebut dan untuk tambahbaik keadaan pesakit yang terkena serangan strok. Setiap vitamin ini mempunyai fungsi yang berlainan yang diperlukan untuk bantu merelakskan keadaan jantung.

5 Jenis Vitamin Supplemen Untuk Strok Atau Angin Ahmar

Okay, tanpa buang masa 5 Jenis Vitamin Supplemen Untuk Angin Ahmar Atau Strok tersebut adalah :

Set Strok Shaklee

1) Phytocol-ST

Vitamin ini membantu untuk mengenalpasti kolestrol yang jahat (LDL) dan memberikan persaingan untuk mengurangkan kolestrol jahat ini masuk ke dalam salur darah seterusnya ke otak.

Set Strok Shaklee Phytocol-ST

2) Omega Guard

Kandungan asid lemak Omega-3 di dalam supplemen ini membantu untuk memecahkan kolestrol LDL yang sedia ada di dalam badan dan menjadikan ia mudah dicerna seterusnya senang untuk dikeluarkan dari badan melalui sistem kumbahan.

Set Strok Shaklee OmegaGuard

3) CoQ-Trol Plus

Kandungan Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.

Set Strok Shaklee CoQ-Trol Plus

4) Garlic Complex

Bantu untuk melancarkan pengaliran darah sekaligus mengelakkan dari terhasilnya plak kolestrol yang mampu menghalang laluan darah untuk sampai ke jantung dan otak.

Set Strok Shaklee Garlic

5) Vivix

Supplemen yang paling powerful ini bertindak untuk memperbaiki tahap kesihatan secara menyeluruh dari peringkat sel. Ia juga bantu badan kita untuk menghasilkan sel yang lebih sihat berbanding tanpa mengambil Vivix. Seterusnya memelihara kesihatan otak dan jantung dengan lebih baik.

Set Strok Shaklee Vivix

Untuk permulaan bagi penjagaan kesihatan untuk otak dan jantung ini (sekiranya anda disahkan masih dalam keadaan sihat), saya sarankan untuk mengambil dahulu Vivix Shaklee dan CoQ-Trol Plus daripada 5 Jenis Vitamin Supplemen Untuk Angin Ahmar Atau Strok ini.

Rasai kesan yang terbaik selepas mengambil vitamin supplemen ini. Boleh lihat >>> Testimonial Pengguna Set Strok Shaklee di sini.

Untuk dapatkan set permulaan secara online >>> Set Strok Shaklee Asas

Atau

Untuk dapat set ini dengan penghantaran terus ke hadapan pintu rumah anda, boleh klik sini >>> Set Strok Shaklee.

Dengan pembelian full set Set Strok Shaklee ini, anda layak untuk mendapatkan:

  • Keahlian Shaklee secara percuma
  • Bonus 5% pada bulan hadapan
  • Penghantaran ke rumah secara percuma

Hubungi talian pantas 012-367 2560 untuk dapatkan kelebihan berganda dengan pembelian full set.