Sebelum ini kita dah cerita tentang punca dan cara merawat penyakit darah tinggi (juga dikenali sebagai hipertensi). Kali ini kita akan masuk secara terperinci tentang 4 Jenis Vitamin Untuk Set Darah Tinggi Shaklee.

Set Darah Tinggi Shaklee

Setiap 1 vitamin dan supplemen ini ada fungsi masing-masing dalam menangani masalah penyakit darah tinggi ini.

4 Jenis Vitamin Untuk Set Darah Tinggi Shaklee adalah:

OmegaGuard

Set Darah Tinggi Shaklee

Kandungan Omega-3 yang ada di dalam OmegaGuard Shaklee ini membantu untuk mengurangkan simptom anti-keradangan. Sekiranya ada salur darah yang telah bengkak akibat tersumbat, ia sangat membantu untuk surutkan bengkak tersebut dan memudahkan proses untuk baikpulih.

Garlic

Set Darah Tinggi Shaklee

Garlic Shaklee sebagai agen anti-jangkitan yang mana membantu untuk mengelakkan sebarang jangkitan kuman berlaku di kawasan yang bermasalah.

Garlic juga membantu untuk mencairkan darah beku yang tersumbat yang menjadi punca kepada masalah tekanan darah menjadi tinggi.

Ostematrix

Set Darah Tinggi Shaklee

Kandungan magnese dan kalsium di dalam Ostematrix Shaklee bantu untuk meregangkan masalah otot yang stres akibat dari tekanan darah yang tinggi.

Ia juga bantu meregangkan salur darah yang bermasalah dan mengelakkan sebarang penyempitan akibat stres. Sekaligus melancarkan aliran darah. Ada terbaca yang kalsium juga membantu untuk kekalkan keseimbangan kandungan garam (sodium) dalam badan.

Tahu kan? Ostematrix dikenali sebagai agen penenang semulajadi.

Vivix

Set Darah Tinggi Shaklee

Vitamin yang paling powerful sekali antara semua ini membantu untuk memperbaiki tahap kesihatan secara menyeluruh. Yang mana ia perlu diambil untuk memberi ruang dan laluan kepada vitamin lain menjalankan kerja masing-masing dengan tenang.

Ramai yang akui telah dapat kesan yang sangat positif selepas mengambil Vivix Shaklee ini.

Untuk dapatkan 4 Jenis Vitamin Untuk Set Darah Tinggi Shaklee ini, bolehlah hubungi talian hotline 012-367 2560.

Nak dapatkan set ini terus sampai hingga ke depan pintu rumah anda? Boleh klik : Set Darah Tinggi Shaklee.

Konsultasi cara makan dan waktu pengambilan yang memberikan kesan yang paling optimum akan diberikan selepas anda berjaya membuat pembelian melalui mana-mana cara di atas ya.

Pengedar Shaklee Wangsa Maju | Pengedar Shaklee Online